Υλικά
Για 4 άτομα
300 γραμμάρια σαλάτα
300 γραμμάρια λόλα πράσινη
80 γραμμάρια ρόκα
180 γραμμάρια ραντίτσιο
1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
250 γραμμάρια φέτα κομμένη σε κυβάκια
200 γραμμάρια ρόδι
Για το dressing:
120 ml ελαιόλαδο
50 ml χυμό ρόδι
2 κουταλιές μέλι
Χυμό από 1 λάιμ
Ξύσμα από 1 λάιμ
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ τοποθετείτε όλες τις σαλάτες, δηλαδή την σαλάτα, την λόλα πράσινη, την ρόκα και το ραντίτσιο κομμένες σε μικρά κομμάτια με τα χέρια σας έτσι ώστε να μην οξειδώνονται.
Σε ένα multi τοποθετείτε τα υλικά για το dressing, το ελαιόλαδο, το χυμό ρόδι, το μέλι, το χυμό και το ξύσμα λάιμ, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τα χτυπάτε μέχρι να δημιουργηθεί ένα παχύρευστο dressing.
Περιχύνετε την σαλάτα με το dressing, προσθέτετε το κρεμμύδι, την φέτα και το ρόδι, ανακατεύετε καλά και σερβίρετε σε μία μεγάλη σαλατιέρα στο κέντρο του τραπεζιού.