Υλικά
Για 4 άτομα
6 φύλλα κιχί
125 γραμμάρια βούτυρο Lurpak λιωμένο
500 γραμμάρια φέτα τριμμένη
200 γραμμάρια μοτσαρέλα Arla
2 αυγά
2 κουταλιές θυμάρι ψιλοκομμένο
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Τοποθετείτε ένα κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά και προσθέτετε το βούτυρο να λιώσει.
Σε ένα μπολ τοποθετείτε την φέτα, χοντροσπασμένη με τα χέρια σας, την μοτσαρέλα, τα αυγά, το θυμάρι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύετε καλά.
Αλείφετε ένα στρογγυλό αντικολλητικό ταψί με το λιωμένο βούτυρο και απλώνετε τα 3 φύλλα κιχί, βουτυρώνοντας το κάθε ένα ξεχωριστά.
Απλώνετε το μείγμα τις φέτες και τοποθετείτε από πάνω τα υπόλοιπα φύλλα κιχί, βουτυρώνοντας, και αυτά, το κάθε ένα ξεχωριστά.
Γυρνάτε προς τα μέσα τα φύλλα κιχί που περισσεύουν, δημιουργώντας μια μπορντούρα και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200ο C, πάνω κάτω αντιστάσεις, τοποθετώντας χαμηλά το ταψί για 35-40 λεπτά.