Υλικά
Για 2 άτομα
1 συσκευασία φιλέτο γλώσσας Λιμάντα Pescanova
2 κουταλιές ελαιόλαδο
Για τα τοματίνια:
500 γραμμάρια τοματίνια
1 κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
30 γραμμάρια καστανή ζάχαρη
30 γραμμάρια μαύρη ζάχαρη
4 κουταλιές κάπαρη
Ξύσμα από 1 λεμόνι
80 ml ελαιόλαδο
3-4 κλωνάρια ρίγανη
3-4 κλωναράκια θυμάρι
4 μεγάλες αραβικές πίτες
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε τα τοματίνια στην μέση, το κρεμμύδι στην μέση και μετά σε φέτες και το σκόρδο σε φέτες.
Σε ένα μπολ τοποθετείτε τα τοματίνια μαζί με τα κρεμμύδια, το σκόρδο, την καστανή και την μαύρη ζάχαρη, το ελαιόλαδο το ξύσμα λεμονιού, την ρίγανη, το θυμάρι, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύετε καλά.
Σε ένα αντικολλητικό ταψί απλώνετε το μείγμα των λαχανικών και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 150ο C, στον αέρα, για 60-65 λεπτά.
Τοποθετείτε τις αραβικές πίτες σε ένα ρηχό αντικολλητικό ταψί και το τοποθετείτε στον φούρνο με τα τοματίνια στα τελευταία 6-7 λεπτά.
Τοποθετείτε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε τις 2 κουταλιές ελαιόλαδο.
Ψήνετε τα φιλέτα γλώσσας και από τις 2 μεριές για 3-4 λεπτά, πασπαλίζοντας με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Σερβίρετε τις αραβικές πίτες κομμένες στα 8 με τα ψητά τοματίνια και τα φιλέτα γλώσσας από πάνω.