Υλικά
Για 4 άτομα
400 γραμμάρια χοιρινός λαιμός
1 κουταλιά ελαιόλαδο
1 κουταλιά βούτυρο Lurpak
½ κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
10 τοματίνια κομμένα στα 4
2 κουταλιές κάπαρη
150 γραμμάρια φρέσκο τυρί κρέμα Arla
100 ml λευκό κρασί
Ξύσμα από 1 λεμόνι
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε τα τοματίνια στην μέση και ψιλοκόβετε το κρεμμύδι και το σκόρδο.
Στο ίδιο ξύλο κοπής κόβετε τον χοιρινό λαιμό σε μικρές μπουκιές και τις τοποθετείτε σε ένα μπολ.
Τοποθετείτε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε το ελαιόλαδο και το βούτυρο.
Σοτάρετε τις μπουκιές χοιρινού λαιμού μαζί με το κρεμμύδι και το σκόρδο για 2-3 λεπτά να πάρουν καλό χρώμα από παντού.
Προσθέτετε τα τοματίνια μαζί με την κάπαρη και συνεχίζετε το σοτάρισμα για άλλα 1-2 λεπτά, πασπαλίζοντας με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Σβήνετε με το λευκό κρασί και συνεχίζετε το μαγείρεμα, ανακατεύοντας διαρκώς, μέχρι να δημιουργηθεί μία ωραία σάλτσα.
Σερβίρετε την χοιρινή τηγανιά με μεγάλα ατομικά πιάτα με 1-2 κουταλάκια φρέσκο τυρί κρέμα από πάνω και λίγο ξύσμα λεμονιού.