Υλικά
Για 24-26 μπισκότα
160 γραμμάρια βούτυρο Lurpak σε θερμοκρασία δωματίου
60 γραμμάρια άχνη ζάχαρη
1 αυγό
215 γραμμάρια αλεύρι
Εκτέλεση
Σε ένα μίξερ ανακατεύετε καλά το βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου μαζί με την ζάχαρη.
Μόλις ανακατευτούν προσθέτετε το αυγό και στην συνέχεια κουταλιά-κουταλιά το αλεύρι.
Όταν γίνει μια ζύμη τοποθετείτε για λίγο στο ψυγείο και στην συνέχεια ανοίγετε την ζύμη σε πάχος 4 χιλιοστών ανάμεσα σε δύο αντικολλητικά φύλλα χαρτί.
Κόβετε με ένα μικρό τσέρκι σε μικρά στρογγυλά μπισκότα και ψήνετε στους 170ο C για 15-16 λεπτά.