Υλικά
Για 4 άτομα
2 μεγάλες αραβικές πίτες
200 γραμμάρια σάλτσα τομάτας
4 φέτες χοιρινό καπνιστό μπούτι
1 πράσινη πιπεριά
200 γραμμάρια μοτσαρέλα Arla τριμμένη
150 γραμμάρια pasta & gratinar Arla τριμμένη
150 γραμμάρια φρέσκο τυρί κρέμα Arla
30 γραμμάρια baby ρόκα
120 γραμμάρια μπρεζάολα Kobe Μπούμπας
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε την πράσινη πιπεριά σε μικρά μπαστουνάκια και το χοιρινό καπνιστό μπούτι σε λωρίδες.
Απλώνετε τις αραβικές πίτες σε ένα αντικολλητικό ταψί και μοιράζετε ισομερώς τα υλικά με την εξής σειρά, την σάλτσα τομάτας, το χοιρινό καπνιστό μπούτι, την πράσινη πιπεριά, την τριμμένη μοτσαρέλα, το μείγμα pasta & gratinar και μικρές διάσπαρτες κουταλιές φρέσκο τυρί κρέμα.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 230ο C, στις αντιστάσεις πάνω-κάτω, για 2-3 λεπτά μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα τα τυριά.
Όταν η πίτσα είναι έτοιμη την αποσύρετε από τον φούρνο, την αφήνετε να κρυώσει ελαφρώς και προσθέτετε την baby ρόκα και την μπρεζάολα.