MESSINIAKI SEMINARIO INNER


imerominia

Ημερομηνία

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

ora

Διάρκεια Σεμιναρίου

18:00 - 20:30

Κόστος Σεμιναρίου

40 €

Η Μεσσηνιακή κουζίνα παρουσιάζει πολλές ομοιότητες με την κουζίνα της ευρύτερης περιοχής της Μεσογείου. Η διατροφή βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στα προϊόντα της τοπικής παραγωγής και φυσικά, στο ελαιόλαδο. Ο Αλέξανδρος χρησιμοποιώντας κρέμα βαλσαμικού και Μεσογειακές μουστάρδες Kalamata Papadimitriou, και λουκάνικα Μουτεβελής, μαγειρεύει τοπικές συνταγές.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Alexandros Papandreou Cooking studio με την εταιρία Miele, το σεμινάριο αυτό θα πραγματοποιηθεί στον εκθεσιακό χώρο της Miele που βρίσκεται στην Λεωφόρο Μεσογείων 257 στο Νέο Ψυχικό.


Πάρε Τώρα Μέρος Στο Σεμινάριο

  1. Ποιο Σεμινάριο Ιανουαρίου*
    Παρακαλώ Επιλέξτε Πιο Σεμινάριο Θα Θέλατε
  2. Όνομα*
    Όνομα παρακαλώ
  3. Επίθετο*
    Επίθετο Παρακαλώ
  4. Τηλέφωνο*
    Τηλέφωνο Παρακαλώ
  5. Email*
    Email Παρακαλώ
  6. Σχόλια - Παρατηρήσεις
    Invalid Input
  7. Κωδικός Ασφαλείας*
    Κωδικός Ασφαλείας
    Invalid Input
    Εισάγετε τον κωδικό

 

havarti357x250banner 2

sfoliata final

Alexandros Papandreou © 2004-2017. All rights Reserved.