STREET FOOD INTRO
 
Γρήγορο, εύκολο, νόστιμο, και φθηνό φαγητό, με άλλα λόγια… street food. Φέτος ο Αλέξανδρος επέλεξε να μας «ταξιδέψει» στις μεξικάνικες γεύσεις του δρόμου. 





 

 

imerominia

Ημερομηνία

Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

ora

Διάρκεια Σεμιναρίου

18:00 - 20:30

Κόστος Σεμιναρίου

40 €

BRUNCH INTRO

Το brunch, είναι κάτι μεταξύ πρωινού (breakfast) και μεσημεριανού (lunch), σερβίρεται αργά το πρωί της Κυριακής και συνδυάζει πρωινό και μεσημεριανό. Σε Αμερική και Ευρώπη, τα μεγάλα και πλούσια πρωινά αποτελούν καθημερινότητα, ενώ σταδιακά γίνονται συνήθεια και στην Ελλάδα.






imerominia

Ημερομηνία

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

ora

Διάρκεια Σεμιναρίου

18:00 - 20:30

Κόστος Σεμιναρίου

40 €

TEFAL EXPERTISE INTRO

Το να μαγειρεύουμε σε τηγάνι δεν είναι συνώνυμο της βαριάς και ανθυγιεινής διατροφής. Για τον Αλέξανδρο το τηγάνι είναι ένα από τα αγαπημένα του σκευή.






imerominia

Ημερομηνία

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

ora

Διάρκεια Σεμιναρίου

18:00 - 20:30

Κόστος Σεμιναρίου

40 €

KIMAS INTRO
 
Ο κιμάς ευτυχώς δεν είναι μόνο για μακαρόνια και δεν είναι μόνο ο μοσχαρίσιος. Ένας από τους παλαιοτέρους τρόπους κοπής κρέατος στην ιστορία της γαστρονομίας, εξελίχθηκε και εμπλουτίστηκε δίνοντας πάντα νόστιμες παρασκευές.






imerominia

Ημερομηνία

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

ora

Διάρκεια Σεμιναρίου

18:00 - 20:30

Κόστος Σεμιναρίου

40 €

havarti300x250banner 2

Alexandros Papandreou © 2004-2016. All rights Reserved.