KOPI LAXANIKON SEMINARIO INTRO

Η σωστή κοπή των λαχανικών είναι μια από τις βασικότερες γνώσεις που πρέπει να έχει όποιος ασχολείται με τη μαγειρική. Το να γνωρίζουμε πως  κόβουμε σωστά τα λαχανικά...







imerominia

Ημερομηνία

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

ora

Διάρκεια Σεμιναρίου

18:00 - 20:30

Κόστος Σεμιναρίου

60

BURGER SEMINARIO INTRO

Στο σεμινάριο αυτό θα μάθουμε πώς να φτιάχνουμε νόστιμα μπιφτέκια για τα burger με διάφορα είδη κιμά, όλες τις γνωστές σάλτσες που τα συνοδεύουν αλλά και εκείνα τα μικρά μυστικά που κάνουν ένα burger ξεχωριστό.






imerominia

Ημερομηνία

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

ora

Διάρκεια Σεμιναρίου

18:00 - 20:30

Κόστος Σεμιναρίου

40 €

KOTOPOULO INTRO

Το κοτόπουλο είναι μία από τις τροφές που αγαπάμε μικροί και μεγάλοι και κατέχει πολύ σημαντική θέση στη διατροφή μας. Με λίγη φαντασία μπορεί κάποιος να μαγειρέψει το κοτόπουλο με πολλούς και διάφορους τρόπους, όλοι τους γευστικοί και ενδιαφέροντες. Ο Αλέξανδρος θα μας δείξει συνταγές εύκολες, γρήγορες, νόστιμες με υλικά καθημερινά αλλά και ξεχωριστά.






imerominia

Ημερομηνία

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

ora

Διάρκεια Σεμιναρίου

18:00 - 20:30

Κόστος Σεμιναρίου

40 €

PIZZA SEMINARIO INTRO

Η pizza θεωρείται ένα από τα αγαπημένα φαγητά μικρών και μεγάλων. Όπως κι αν την προτιμάτε, με αφράτη ή λεπτή ζύμη, με πολλά ή λίγα υλικά η pizza έχει τους «κανόνες» της.







imerominia

Ημερομηνία

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

ora

Διάρκεια Σεμιναρίου

18:00 - 20:30

Κόστος Σεμιναρίου

40 €

PILLSBURY SALTSA

pizza final

Alexandros Papandreou © 2004-2018. All rights Reserved.