Η Μεξικάνικη κουζίνα είναι γνωστή για την ποικιλία των γεύσεων της, τα ιδιαίτερα καρυκεύματα της, και φυσικά τα πολύχρωμα πιάτα της.






imerominia

Ημερομηνία

Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

ora

Διάρκεια Σεμιναρίου

18:00 - 20:30

Κόστος Σεμιναρίου

40 €

Η Ασιατική κουζίνα έχει πλέον κατακτήσει γαστρονομικά τον Δυτικό κόσμο. Χαρακτηρίζεται από φρέσκα υλικά, γρήγορο μαγείρεμα κι έντονες γευστικές αντιθέσεις.






imerominia

Ημερομηνία

Τρίτη 23 Μαΐου 2017

ora

Διάρκεια Σεμιναρίου

18:00 - 20:30

Κόστος Σεμιναρίου

40 €

Τα Ελληνικά νησιά ανέκαθεν είχαν τις δικές τους γαστρονομικές «σχολές». Τα Επτάνησα και το ανατολικό Αιγαίο με επιρροές από τις γείτονες χώρες, το κεντρικό Αιγαίο με παραδοσιακή νησιωτική κουζίνα, και τέλος η Κρήτη δημιουργός της Μεσογειακής διατροφής.






imerominia

Ημερομηνία

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

ora

Διάρκεια Σεμιναρίου

18:00 - 20:30

Κόστος Σεμιναρίου

40 €

Ζούμε σε μια χώρα που το Φθινόπωρο, ο Χειμώνας και η Άνοιξη, είναι απλά το διάλλειμα από το πολυπόθητο Καλοκαίρι.






imerominia

Ημερομηνία

Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

ora

Διάρκεια Σεμιναρίου

18:00 - 20:30

Κόστος Σεμιναρίου

40 €

oldelpaso v1

super Agrino300x250

Alexandros Papandreou © 2004-2016. All rights Reserved.