Συνταγές φούρνου

Σε αυτήν την κατηγορία θα βρείτε συνταγές που γίνονται στον φούρνο. Από ψητά φούρνου και φαγητά γάστρας, μέχρι αλμυρές και γλυκές πίτες. Θα εξερευνήσουμε τα φαγητά φούρνου με την συντροφιά των φούρνων Miele. Φούρνοι που προσφέρουν ομοιόμορφο ψήσιμο, πληθώρα επιλογών ψησίματος, και σιγουριά για την επιτυχία κάθε συνταγής.

ZYMI TARTAS INTRO

Μία πίτσα, φτιαγμένη για όσους εκτιμούν και απολαμβάνουν την πλούσια και πολύπλοκη γεύση των τυριών.

MOSXARI ME REVITHIA INTRO

Μία παραδοσιακή και πολύ νόστιμη συνταγή με τους γίγαντες να συνοδεύονται ιδανικά από τα λαχανικά, να δένουν εξαιρετικά με την σάλτσα και την αλμύρα του σκληρού τυριού.

STITHOS KOTOPOULO ME FAKES STON FOURNO INTRO

Μία πολύ νόστιμη, σπιτική τυρόπιτα με πλούσια γέμιση, αγαπημένων Ελληνικών τυριών και ωραία ζύμη, με τραγανή υφή και τέλειο χρώμα.

STITHOS KOTOPOULO ME FAKES STON FOURNO INTRO

Μία πολύ νόστιμη συνταγή με τα μπιφτέκια κοτόπουλου να δένουν ιδανικά με την σάλτσα τομάτας και την μελιτζάνα με την φέτα να ολοκληρώνει απολαυστικά το γευστικό αποτέλεσμα.

STITHOS KOTOPOULO ME FAKES STON FOURNO INTRO

Μία πολύ νόστιμη συνταγή με τα κεφτεδάκια κοτόπουλου να δένουν ιδανικά με την σάλτσα και να μελώνουν από το ψήσιμο στον φούρνο.

STITHOS KOTOPOULO ME FAKES STON FOURNO INTRO

Μία πολύ νόστιμη συνταγή για κοτόπουλο φούρνου συνοδευμένο από αρακά κοκκινιστό και με μία ξεχωριστή γέμιση με πλούσια χρώματα και γεύσεις και την μοναδική νοστιμιά του βουτύρου.

ZYMI TARTAS INTRO

Μία πολύ γρήγορη και νόστιμη συνταγή για αλμυρά κεκάκια, με την γεύση του τυριού και του αλλαντικού να δένουν ιδανικά με τα αρώματα του βουτύρου, δημιουργώντας ένα λαχταριστό σνακ για όλες τις ώρες.

PSARONEFRI ME PILAFI INTRO

Μία νόστιμη και εύκολη συνταγή με τα κεφτεδάκια να δένουν υπέροχα με την σάλτσα τομάτας και τα τυριά να δίνουν μία γεμάτη, πλούσια γεύση.

 

295x360Alexandros Papandreou © 2004-2019. All rights Reserved.