Συνταγές φούρνου

Σε αυτήν την κατηγορία θα βρείτε συνταγές που γίνονται στον φούρνο. Από ψητά φούρνου και φαγητά γάστρας, μέχρι αλμυρές και γλυκές πίτες. Θα εξερευνήσουμε τα φαγητά φούρνου με την συντροφιά των φούρνων Miele. Φούρνοι που προσφέρουν ομοιόμορφο ψήσιμο, πληθώρα επιλογών ψησίματος, και σιγουριά για την επιτυχία κάθε συνταγής.

LOUKANIKA ME LAXANIKA STON FOURNO INTRO

Μία πολύ νόστιμη και απλή συνταγή με τα μελωμένα λαχανικά να ταιριάζουν απόλυτα με τα έντονα αρώματα του λουκάνικου και την φρεσκάδα από το φρέσκο τυρί κρέμα.

KOTSI XOIRINO ME AROMATIKO BOUTIRO SERVIRISMENO ME RIZES STON FOURNO INTRO

Μία πολύ νόστιμη και απλή γιορτινή συνταγή, με τις γεύσεις από το αρωματικό βούτυρο να τυλίγουν το χοιρινό κότσι και τις ρίζες να αποτελούν ένα διαφορετικό, εντυπωσιακό συνοδευτικό.

XOIRINES LAIMOU ME LAXANIKA STON FOURNO INTRO

Μία πολύ νόστιμη και εύκολη συνταγή με τις χοιρινές λαιμού και τα λαχανικά να ψήνονται και να μελώνουν με την βοήθεια του βουτύρου.

MOSXARI MPOUKIES ME XEIMERINA LAXANIKA KAI GRAVIERA INTRO

Μία πολύ νόστιμη συνταγή με τα αρώματα των λαχανικών και του κρέατος να συνδυάζονται υπέροχα λόγο του ψησίματος σε σακούλα, δίνοντας ένα πλούσιο γευστικό αποτέλεσμα.

PASTITSIO INTRO


Αγαπημένη συνταγή μικρών και μεγάλων, η πιο πολυμαγειρεμένη στο Ελληνικό τραπέζι, γεμάτη γεύση, άρωματα και μικρές ιδέες για ακόμη πιο λαχταριστά κομμάτια.

KOTOPOULO ME PATATES STON FOURNO INTRO

Η πιο αγαπημένη και κλασική συνταγή κάθε Ελληνικού σπιτιού, με μία – δύο διαφορετικές ιδέες από τον Αλέξανδρο που την κάνουν ακόμα πιο νόστιμη και πολύ πιο αγαπημένη.

KOYRAMPIEDES INTRO

Ένα κλασικό και αγαπημένο χριστουγεννιάτικο γλυκό που πάντα εντυπωσιάζει πάντα με την υπέροχη μυρωδιά του βουτύρου και την τραγανότητα του αμύγδαλου.

KOULOYRI APO KROYASAN GEMISTO ME PIPERIES AYGA KAI MPEIKON INTRO

Μία διαφορετική και πολύ εντυπωσιακή συνταγή με την πλούσια γεύση της γέμισης να ταιριάζει απόλυτα με την βουτυράτη γεύση και αφράτη υφή του κρουασάν.

 

295x360



Alexandros Papandreou © 2004-2018. All rights Reserved.