Πουλερικά

Το κοτόπουλο και η γαλοπούλα είναι πουλερικά που με την σωστή συνταγή και μαγειρική είναι κρέατα που μπορεί να έχουν πολύ ενδιαφέρον. Στις συνταγές με πουλερικά μπορείτε να βρείτε προτάσεις για το πώς θα μαγειρέψετε το κοτόπουλο με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, όπως στο τηγάνι, τον φούρνο και την κατσαρόλα.

Κόκορας με κόκκινο κρασί, ντομάτα και μπαχαρικά. Συνοδεύεται με χοντρό μακαρόνι και τριμμένο τυρί.

Φιλέτο κοτόπουλο ψημένο σε αντικολλητικό τηγάνι σε μικρά κομμάτια και σερβιρισμένο με τριμμένη φέτα και ψημένες φέτες τομάτας.

Φιλέτο κοτόπουλο ψημένο σε αντικολλητικό τηγάνι σε μικρά κομμάτια και σερβιρισμένο με τριμμένη φέτα και ψημένες φέτες τομάτας.

Ψημένο φιλέτο κοτόπουλο με την πέτσα σε αντικολλητικό τηγάνι, αλλειμένο με πέστο και σερβιρισμένο με μικρές πατάτες φούρνου.

Φτερούγες κοτόπουλου ψημένες στον φούρνο με αρωματική μουστάρδα με τομάτα, πατέ ελιάς και βασιλικό.

Πλούσια γεμάτη γεύση μανιταριών, σε μια κρεμμώδη χειμωνιάτικη σούπα συνδυασμένη με ζουμερά σουβλάκια κοτόπουλο.

Alexandros Papandreou © 2004-2018. All rights Reserved.