Όσπρια

Στις συνταγές για όσπρια μπορείτε να βρείτε προτάσεις για νόστιμα και με υψηλή διατροφική αξία πιάτα, αλλά και gourmet δημιουργίες, άξιες να σταθούν ακόμα και στο πιο επίσημο δείπνο.

STITHOS KOTOPOULO ME FAKES STON FOURNO INTRO

Μία διαφορετική πρόταση που παντρεύει γευστικά τις αγαπημένες σε όλους φακές με το κοτόπουλο και την γλυκάδα των λαχανικών.

GIGANTES ME SALTSA TOMATAS PIPERIES APAKI KAI FETA INTRO

Μία πολύ νόστιμη συνταγή με τους γίγαντες να ταιριάζουν ιδανικά με τις πιπεριές και το απάκι με την φέτα να δίνουν τις απαραίτητες εντάσεις στο τελικό γευστικό αποτέλεσμα.

REVITHIA ME LOUKANIKA INTRO

Μία πολύ νόστιμη συνταγή με τα λουκάνικα να δένουν υπέροχα με τα ρεβίθια και τα λαχανικά δίνοντας ένα πλούσιο γευστικό συνδυασμό.

FASOLADA INTRO

 Ένα από τα πιο δημοφιλή Ελληνικά πιάτα, συνταγή με διάφορες παραλλαγές ανά περιοχή, αλλάζει για άλλη μία φορά, κρατώντας πάντα την, νοστιμιά της και την γεμάτη γεύση της.

XORIATIKH SALATA ME KYBAKIA FETAS KAI REVITHIA INTRO

Η επίσημη αγαπημένη του Ελληνικού τραπεζιού σε μία διαφορετική εκδοχή με την γεμάτη γεύση των ρεβιθιών να συνοδεύονται ιδανικά από την φρεσκάδα της χωριάτικης σαλάτας.

FAKES ME SALTSA TOMATAS KAI LAXANIKA INTRO

Μία γρήγορη, νόστιμη και χορταστική συνταγή, στο πνεύμα της νηστείας, γεμάτη γεύση και αρώματα με τα λαχανικά και την σάλτσα τομάτας να δένουν υπέροχα και να αναδεικνύουν τον έντονο χαρακτήρα της φακής. 

XOIRINO LEMONATO STHN KATSAROLA ME REVITHIA INTRO

Μία πολύ νόστιμο, αγαπημένο φαγητό στο καθημερινό Ελληνικό τραπέζι το οποίο παίρνει μία άλλη διάσταση με τον συνδυασμό των ρεβιθιών. 

FASOLIA MPARMPOUNIA STON FOURNO ME MOUSTARDA PELTE KAI PETIMEZI ME FOINOKIO KAI MPEIKON INTRO

Μία συνταγή με φασόλια μπαρμπούνια φούρνου με έντονες γεύσεις και αντιθέσεις, ιδανική για να αλλάξετε και να εμπλουτίσετε την διατροφή σας με όσπρια

 

super Agrino300x250

 

Alexandros Papandreou © 2004-2019. All rights Reserved.