TIGANITA AYGA ME XORTARIKA KAI MIRODIKA INNER


xronos proetimasias

Χρόνος Προετοιμασίας

10 Λεπτά

xronos magirematos

Χρόνος Μαγειρέματος

5-6 Λεπτά

vd1

Ευκολία Συνταγής

Πολύ Εύκολη

Για 2 άτομα

500 γραμμάρια μείγμα για χορτόπιτα Φρεσκούλης
2 κουταλιές ελαιόλαδο
3 αυγά
2 κουταλιές βούτυρο
150 γραμμάρια φέτα
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι 

Τοποθετείτε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε το ελαιόλαδο.
Σοτάρετε το μείγμα για χορτόπιτα για 2-3 λεπτά, ανακατεύοντας διαρκώς, μέχρι να μαραθεί.
Κάνετε 3 τρύπες στο τηγάνι παραμερίζοντας το μείγμα για χορτόπιτα, μοιράζετε ισομερώς το βούτυρο σε αυτά τα κενά και μόλις λιώσει σπάτε μέσα τα αυγά.
Αφήνετε τα αυγά για 1-2 λεπτά να ψηθούν, πασπαλίζετε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και προσθέτετε σε όλη την επιφάνεια του τηγανιού την φέτα σπασμένη με τα χέρια σας.
Μόλις τα αυγά είναι έτοιμα και ζεσταθεί και η φέτα, αποσύρετε το τηγάνι από την φωτιά και σερβίρετε.

sfoliata final

havarti357x250banner 2

Lurpak soft Banner 357x286

 

Alexandros Papandreou © 2004-2018. All rights Reserved.