PRASINI SALATA ME MOTSARELA RAPANAKIA LIASTES TOMATES KAI DRESSING ELIAS INNER

 


xronos proetimasias

Χρόνος Προετοιμασίας

15 Λεπτά

 

vd1

Ευκολία Συνταγής

Πολύ Εύκολη

Για 4 άτομα

8 φέτες ψωμί του τοστ χωρίς κόρα
8 λεπτές φέτες μορταδέλα
8 μπαστουνάκια κεφαλοτύρι
5 κουταλιές πέστο μυρωδικών
Για το πέστο μυρωδικών:
¼ ματσάκι μυρώνι
¼ ματσάκι βασιλικό
½ ματσάκι μαϊντανό
¼ ματσάκι καυκαλήθρες
2 σκελίδες σκόρδο
120 ml ελαιόλαδο
25 γραμμάρια κουκουνάρι καβουρδισμένο
80 γραμμάρια παρμεζάνα

Σε ένα μικρό μίξερ τοποθετείτε όλα τα υλικά για το πέστο, το μυρώνι, τον βασιλικό, τον μαϊντανό, τον δυόσμο, το σκόρδο, το καβουρδισμένο κουκουνάρι, το ελαιόλαδο, την παρμεζάνα, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Χτυπάτε όλα τα υλικά μέχρι να δημιουργηθεί ένα ωραίο πέστο.
Τοποθετείτε τις φέτες ψωμί του τοστ σε ένα καθαρό πάγκο και με ένα πλάστη τις ανοίγετε και τις λεπταίνετε όσο μπορείτε.
Αλείφετε τις φέτες τοστ με το πέστο μυρωδικών, στρώνετε την μορταδέλα, τοποθετείτε τα μπαστουνάκια κεφαλοτύρι και διπλώνετε σε ρολό.
Περνάτε 3 οδοντογλυφίδες στο τραμεζίνι και κόβετε σε ισάριθμα κομμάτια.

Lurpak soft Banner 357x286

Alexandros Papandreou © 2004-2019. All rights Reserved.