LOUKANIKO ME LIASTI TOMATA KAI FETA ME PATATES SOTE KAI THGANITA AUGA INNER

 


xronos proetimasias

Χρόνος Προετοιμασίας

20 Λεπτά

xronos magirematos

Χρόνος Μαγειρέματος

8-10 Λεπτά

vd1

Ευκολία Συνταγής

Πολύ Εύκολη

Για 4 άτομα

300 γραμμάρια κυβάκια πατάτας βρασμένα
2 κουταλιές ελαιόλαδο
1 λουκάνικο με λιαστή και φέτα Μουτεβελής
½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο
½ πράσο ψιλοκομμένο
150 γραμμάρια σάλτσα τομάτας
3 κουταλιές Worcestershire sauce
2 κουταλιές μουστάρδα
1 κουταλιά μέλι
2 κουταλιές μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 αυγά
2 κουταλιές ελαιόλαδο
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε το λουκάνικο με λιαστή και φέτα σε φέτες πάχους ½ εκ.
Τοποθετείτε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και σοτάρετε το λουκάνικο .
Προσθέτετε το ελαιόλαδο μαζί με τα κυβάκια πατάτας, το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το πράσο συνεχίζετε το σοτάρισμα μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα τα κυβάκια πατάτας και να μαλακώσει το κρεμμύδι με το πράσο.
Προσθέτετε την σάλτσα μουστάρδας, την μουστάρδα, την Worcestershire sauce και το μέλι συνεχίζετε το σοτάρισμα μέχρι να δέσουν τα υλικά.
Όταν οι πατάτες είναι έτοιμες, πασπαλίζετε με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό, ανακατεύετε μία τελευταία φορά και σερβίρετε σε 2 ατομικά πιάτα.
Τοποθετείτε ένα μικρό αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά, προσθέτετε το ελαιόλαδο, τηγανίζετε τα αυγά, πασπαλίζετε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τα τοποθετείτε πάνω από τις πατάτες.

Lurpak soft Banner 357x286

 

295x360



Alexandros Papandreou © 2004-2019. All rights Reserved.