Μικρά λουκάνικα σοταρισμένα με χυμό ρόδι και σερβιρισμένα με κόκκινα φρούτα

  • ΕΥΚΟΛΙΑ
    ΣΥΝΤΑΓΗΣ
    ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ
  • ΧΡΟΝΟΣ
    ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
    10'
  • ΧΡΟΝΟΣ
    ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ
    6-7'

Υλικά

Για 2 άτομα

1 συσκευασία λουκανικομπουκιές Μουτεβελής
1 κουταλιά μέλι
80 γραμμάρια χυμό ρόδι
Λίγα φύλλα φρέσκο δυόσμο
Ποικιλία από φρέσκα κόκκινα φρούτα

Εκτέλεση

Τοποθετείτε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και σοτάρετε τις λουκανικομπουκιές για 3-4 λεπτά, μέχρι να βγάλουν τα αρώματα τους.
Προσθέτετε το μέλι, συνεχίζετε το σοτάρισμα μέχρι να λιώσει και σβήνετε με το χυμό ρόδι.
Συνεχίζετε το μαγείρεμα μέχρι να γλασάρει ο χυμός ρόδι μαζί με το μέλι, αποσύρετε τα λουκάνικα από το τηγάνι και τα τοποθετείτε σε μία μικρή πιατέλα.
Τοποθετείτε από πάνω, διάσπαρτα την ποικιλία από τα φρέσκα κόκκινα φρούτα και τα φρέσκα φύλλα δυόσμου και σερβίρετε.

×