Λουκάνικα

Αυτή η κατηγορία είναι αφιερωμένη σε ένα πολύ αγαπητό υλικό το λουκάνικο. Η γευστική του γκάμα έχει άπειρες παραλλαγές, διαφορετικές συνταγές και πρώτες ύλες παρασκευής ανά τον κόσμο. Εδώ θα βρείτε συνταγές όπου το λουκάνικο είναι πρωταγωνιστής αλλά και απλές προτάσεις με τις οποίες μπορείτε να αναδείξετε το εκάστοτε  είδος λουκάνικου.

LOUKANIKA ME MANOURI KAI ELIA FRIKASE INTRO

Μία πολύ γρήγορη και νόστιμη συνταγή με την πλούσια γεύση των λουκάνικων να δένει υπέροχα με τα χορταρικά και την όξινη πινελιά από το λάιμ.

BURGER ME KAFTERA LOUKANIKA AVGO KAI FRESKO TIRI KREMA ME LIASTI TOMATA INTRO

Ένα γρήγορο και γευστικό burger με τα καυτερά λουκάνικα να πλαισιώνονται ιδανικά από την sauce λιαστής τομάτας και το τηγανιτό αυγό.

HOT DOG INTRO

Μία απλή και πολύ νόστιμη συνταγή, από ένα πολύ δημοφιλές street food, σε μία εκτέλεση εύκολη και πολύ γευστική για να την απολαύσετε με τους φίλους σας.

TILIXTA SOUVLAKIA ME LOUKANIKO KAI BABY PATATES INTRO

Το εθνικό μας fast food παίρνει μία σπιτική διάσταση με τα λουκάνικα πράσου να δένουν υπέροχα με τις baby πατάτες και την κρέμα φέτας.

LOUKANIKA ME AUGA KAI PANCAKES INTRO

Μία συνταγή με τα pancakes να παίρνουν μέρος σε μία αλμυρή παρασκευή με πρωταγωνιστή τα κοζάκικα λουκάνικα και τα αυγά, μία ιδανική ιδέα για ένα Κυριακάτικο brunch.

OMELETA FOURNOU ME LOUKANIKA KAI PIPERIES INTRO

Μία νόστιμη, γρήγορη και απλή συνταγή με τα λουκάνικα να συνοδεύονται υπέροχα από τα αρώματα των πιπεριών και να δένουν όλα μαζί ιδανικά με τα αυγά.

LOUKANIKA ME KOFTO MAKARONAKI STON FOURNO INTRO

Μία πολύ νόστιμη συνταγή, με την μαγειρική τεχνική δανεισμένη από το γιουβέτσι με τα λουκάνικα να δένουν υπέροχα με την σάλτσα τομάτας, το κοφτό μακαρονάκι και την έντονη γεύση της φέτας.

MIKRA LOUKANIKA SOTARISMENA ME XYMO RODI KAI SERBIRISMENA ME KOKKINA FROUTA INTRO

Μία πολύ γρήγορη και νόστιμη συνταγή, μία γιορτινή τηγανιά με την γεμάτη γεύση των λουκάνικων να δένει υπέροχα με το μέλι, τον χυμό ρόδι και την γευστική αντίθεση των κόκκινων φρούτων.

Alexandros Papandreou © 2004-2018. All rights Reserved.