Ξηροί Καρποί Assos

Σε αυτή την κατηγορία μπορείτε να βρείτε συνταγές αλμυρές αλλά και γλυκές, με κοινό χαρακτηριστικό τους, την παρουσία των νόστιμων και πολύ θρεπτικών ξηρών καρπών. Με γνώση και εμπειρία από το 1948 και με δύο σημεία πώλησης – στον Πειραιά και στο Χαλάνδρι – τα καταστήματα assos αποτελούν ένα από τα πλέον σημαντικά ονόματα στην αγορά των ξηρών καρπών εδώ και 70 ολόκληρα χρόνια! Δίπλα στους ξηρούς καρπούς, θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από αποξηραμένα φρούτα (με ή χωρίς ζάχαρη), υγιεινές υπερτροφές, σοκολάτες, ζαχαρώδη και υλικά ζαχαροπλαστικής.

 
GRANOLA ME GIAOURTI MELI KAI DIOSMO ME FRESKIES FRAOULES INTRO

Μία συνταγή για ένα δροσερό και γεμάτο ενέργεια πρωινό, με την έντονη γεύση της granola και την τραγανότητα της να δένει υπέροχα με το επιδόρπιο γάλακτος και τις φράουλες.

PILAFI NISTISIMO ME AMIGDALO REVITHI MAVRES STAFIDES KAI KOURKOUMA INTRO

Μία πολύ νόστιμη και χορταστική συνταγή, για την περίοδο της νηστείας, με τα αρώματα του κουρκουμά και του ελαιόλαδου να δένουν υπέροχα με το αμύγδαλο και τις μαύρες σταφίδες.

KEIK KANELAS ME AMIGDALO STAFIDES KAI FISTIKI AIGINIS INTRO

Μία πολύ νόστιμη συνταγή κέικ με τα αρώματα της κανέλας να δένουν με τους ξηρούς καρπούς και την σταφίδα δίνοντας ένα ιδανικό, απογευματινό γευστικό συνδυασμό για εσάς και τους φίλους σας.

XOIRINES LAIMOU STO TIGANI ME MILO KARYDIA FOUNTOUKIA MOUSTARDA KAI MELI INTRO

Μία πολύ νόστιμη συνταγή με την γλυκιά γεύση και απαλή υφή των μήλων να συνδυάζετε ιδανικά με την τραγανότητα των ξηρών καρπών.

HALVAS SIMIGDALENIOS ME FISTIKI AIGINIS KOUKOUNARI KOLOKITHOSPORO CRANBERRIES KAI MAVRES STAFIDES INTRO

Μία παραδοσιακή και αγαπημένη συνταγή που παίρνει μία άλλη διάσταση με τα αρώματα και τις γεύσεις των ξηρών καρπών και των αποξηραμένων φρούτων.

KEFTEDAKIA KOTOPOULO ME PRASINH PIPERIA KASIOUS KAI SALTSA BBQ INTRO

Μία εύκολη και νόστιμη συνταγή, με τα κεφτεδάκια να δένουν υπέροχα με την σάλτσα BBQ και τα κάσιους.

CAPONATA ME KOYKOYNARI KAI STAFIDES INTRO

Μία νόστιμη και απλή συνταγή, από την παραδοσιακή Ιταλική κουζίνα σε μία αγαπημένη παραλλαγή με το κουκουνάρι και την σταφίδα να της δίνουν ένταση και γεύση.

FILETO GLOSSAS STO TIGANI ME PRASO FASKOMILO KAI FISTIKI AIGINIS INTRO

Μία πολύ νόστιμή και γρήγορη συνταγή με τον ξεχωριστό συνδυασμό του πράσου και του φασκόμηλου με το αλμυρό φιστίκι Αιγίνης να συνοδεύουν τέλεια την γλώσσα.

 

assos banner



Alexandros Papandreou © 2004-2018. All rights Reserved.