Συνταγές Μπαχάρ

Σε αυτή την κατηγορία θα βρείτε συνταγές από όλες τις διατροφικές ομάδες, με κοινό χαρακτηριστικό την παρούσια μπαχαρικών στα υλικά. Από διάφορα είδη αλατιών και πιπεριών, γνωστά κι αγαπήτα μπαχαρικά στην Ελληνική καθημερινή κουζίνα, μέχρι σπάνια και «περίεργα» μπαχαρικά, θα πάρετε ιδέες και εικόνες για να δημιουργήσετε και εσείς. Μία μεγάλη ποικιλία αρωμάτων και γεύσεων που μόνο τα μπαχαρικά μπορούν να προσφέρουν, με την υπογραφή ποιότητας του Μπαχάρ.

GIAOURTLOU ME MIKRA KEMPAP KAI PIKANTIKH SALTSA INTRO

Μία συνταγή για να φτιάξετε τα δικά σας μικρά σπιτικά γιαουρτλού και να τα απολαύσετε συνοδευμένα με τις έντονες γεύσεις τις σάλτσας και την δροσιά του γιαουρτιού.

LOUKANIKA ME PSITO KOKKINO KAI LEFKO LAXANO INTRO

Μία πολύ απλή και νόστιμη συνταγή με το κόκκινο και το λευκό λάχανο να δίνουν μία υπέροχη γεύση σε συνδυασμό με το μείγμα μπαχαρικών.

XOIRINO ME PRASO KAI CURRY INTRO

Μία πολύ νόστιμη και ιδιαίτερη συνταγή με τα αρώματα του κάρυ να πλαισιώνουν και να αναδεικνύουν την γεμάτη γεύση του χοιρινού και την γλυκάδα του πράσου.

REVITHADA ME MAVRO SKORDO INTRO

Μία πολύ νόστιμη παραδοσιακή συνταγή, η οποία παίρνει ένα διαφορετικό χαρακτήρα με τα αποξηραμένα μυρωδικά και φυσικά με την παρουσία του μαύρου σκόρδου.

ANOIXTH MILOPITA ME KREMA VANILIAS TZINTZER KANELA MOSXOKARYDO KAI MPAXARI INTRO

Μία πολύ νόστιμη συνταγή για το πρωινό σας ή τον απογευματινό σας καφέ, με την κρέμα βανίλιας να δένει υπέροχα με τα αρώματα των μπαχαρικών και την δροσιά του μήλου.

SOUTZOUKAKIA ME SALTSA TOMATAS KAI PATATES INTRO

Ένα πολύ αγαπημένο πιάτο στο Ελληνικό τραπέζι, παίρνει άλλη διάσταση με τα αρώματα των μπαχαρικών να δίνουν την απόλυτη παραδοσιακή γεύση και άρωμα.

GLYKIA KOLOKITHOPITA ME FILLO TARTAS KAI LEUKH KREMA INTRO

Ένα ιδανικό γλυκό για χειμωνιάτικα απογεύματα με τα αρώματα των μπαχαρικών να δένουν υπέροχα με την γεύση της κολοκύθας.

EUKOLES ELAFRES MELITZANES SE FETES ME SALTSA TOMATAS ME MPAXARIKA INTRO

Μία απλή και νόστιμη συνταγή βασισμένη στην πλούσια γεύση του απόλυτου καλοκαιρινού λαχανικού, την μελιτζάνα. Ένας γευστικότατός συνδυασμός με τα μπαχαρικά να δένουν υπέροχα με την σάλτσα και την αλμύρα της φέτας.

 

BAHAR KOURKOUMASAlexandros Papandreou © 2004-2017. All rights Reserved.