Η Μελισσόμαντρα-Καλλιγάς της Ελληνικά Κελλάρια Οίνων συνοδεύει ιδανικά τα Κυριακάτικα, φθινοπωρινά τραπέζια σας!

 

Η Μελισσόμαντρα-Καλλιγάς της Ελληνικά Κελλάρια Οίνων συνοδεύει ιδανικά τα Κυριακάτικα, φθινοπωρινά τραπέζια σας!

 

Το φθινόπωρο, είναι η ιδανική εποχή για να μαζευτούμε  στο σπίτι και να δημιουργήσουμε! Κάτι ο καιρός που δροσίζει, κάτι τα πρωτοβρόχια, οι οικογενειακές και φιλικές συναντήσεις με καλό κρασί στο κυριακάτικο τραπέζι γίνονται όλο και περισσότερες! Για αυτές τις μοναδικές αναμνήσεις, που δημιουργούνται κάτω από τις πιο προσωπικές και αγαπημένες συνθήκες, επιλέγουμε τη σειρά κρασιών Μελισσόμαντρα-Καλλιγάς της Ελληνικά Κελλάρια Οίνων για να συνοδεύσουν υπέροχα κάθε γαστρονομική μας δημιουργία. 

Το μενού της Κυριακής μπορεί να έχει ψάρια και θαλασσινά, άσπρα κρέατα ή ζυμαρικά με λευκές σάλτσες. Ο ιδανικός σύντροφος για αυτά τα πιάτα είναι ο λευκός οίνος της Μελισσόμαντρας, από την ποικιλία Ασύρτικο και Ροδίτης, σερβιρισμένος στους 8ο – 12ο C. Πρόκειται για ένα κρασί με χρυσοκίτρινες ανταύγειες, και γεμάτη, μεστή γεύση με τόνους λεμονιού και πορτοκαλιού. 
 
Εάν αποφασίσετε να ψήσετε κρεατικά στο μπάρμπεκιου ή να φτιάξετε πιάτα με κόκκινες σάλτσες, επιλέξτε τη Μελισσόμαντρα Ερυθρό. Προέρχεται από την ποικιλία Cabernet Sauvignon, με πλούσια τα χαρακτηριστικά αρώματά της, που του χαρίζουν ένα βαθυκόκκινο, πορφυρό χρώμα. Η πλούσια και γεμάτη γεύση του δίνει μία απολαυστική επίγευση με τόνους βανίλιας. 
 
Όσοι πάλι αγαπούν την ιταλική κουζίνα έχουν έτοιμη την ιδανική λύση, τη Μελισσόμαντρα Ροζέ. Ο ροζέ αυτός ξηρός οίνος, από την ποικιλία Grenache, θα δώσει μια πιο ζωηρή νότα στα τραπέζια σας συνοδεύοντας θαυμάσια πίτσες και ζυμαρικά, αλλά και φρούτα ή γλυκά σαν επιδόρπιο. Με χρώμα λαμπερό με ιριδίζουσες αποχρώσεις, άρωμα γαρδένιας και τριαντάφυλλων και γεύση φρουτώδης, γλυκόπιοτη με τόνους μελιού και καραμέλας θα κρατήσει υπέροχη συντροφιά σε εσάς και τους φίλους σας. 
 
Ότι και να αποφασίσετε να μαγειρέψετε τελικά, σημασία έχει η καλή παρέα. Και η σειρά κρασιών Μελισσόμαντρα-Καλλιγάς θα είναι εκεί να σας συντροφέψει και να εντυπωσιάσει συγγενείς και φίλους, βγάζοντάς σας ασπροπρόσωπους
 

                                                                                www.gwc-microsite.gr

 
                   ELLINIKA KELARIA INNER 4       MELISSOMANTRA INNER 2
 
 
 
×