Το καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ, παρέα με την Ελληνικά Κελλάρια Οίνων και τη Μελισσόμαντρα – Καλλιγάς!

 

Ροζέ, Λευκό ή Κόκκινο, για όλα τα γούστα!

 

                                                              Ροζέ, Λευκό ή Κόκκινο, για όλα τα γούστα!
 
Τι και αν το ημερολόγιο δείχνει τέλη Αυγούστου, το ελληνικό καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ! Και ποιος καλύτερος τρόπος να το απολαύσουμε όταν έχουμε για παρέα τη σειρά κρασιών Μελισσόμαντρα – Καλλιγάς της Ελληνικά Κελλάρια Οίνων. Απολαύστε τη Ροζέ, τη Λευκή, ή την Κόκκινη ποικιλία και δώστε χρώμα στον Σεπτέμβρη που έρχεται. 
 
Για όσους αγαπούν το ροζέ, η Μελισσόμαντρα Ροζέ είναι η κατάλληλη επιλογή για να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Ο ροζέ αυτός ξηρός οίνος, μία μίξη των ποικιλιών Grenache – Syrah, θα δώσει μια πιο ζωηρή νότα στα καλοκαιρινά τραπέζια σας συνοδεύοντας θαυμάσια πίτσες , ζυμαρικά, άσπρα κρέατα αλλά και φρούτα ή γλυκά σαν επιδόρπιο. Με χρώμα λαμπερό με ιριδίζουσες αποχρώσεις, άρωμα γαρδένιας και τριαντάφυλλων και γεύση φρουτώδης, γλυκόπιοτη με τόνους μελιού και καραμέλας θα κρατήσει υπέροχη συντροφιά σε εσάς και τους φίλους σας. 
 
Ο λευκός οίνος της Μελισσόμαντρας, από την ποικιλία Ασύρτικο και Ροδίτης, είναι ένα κρασί με χρυσοκίτρινες ανταύγειες, και γεμάτη, μεστή γεύση με τόνους λεμονιού και πορτοκαλιού. Συνοδεύει αρμονικά ψάρια και θαλασσινά, άσπρα κρέατα, ζυμαρικά με λευκές σάλτσες και πιάτα της παραδοσιακής μεσογειακής κουζίνας. Σερβίρεται πολύ δροσερό, στους 8ο – 12ο C. 
 
Εναλλακτικά, εάν επιθυμείτε μία πιο μεστή γεύση επιλέξτε τη Μελισσόμαντρα Ερυθρό. Προέρχεται από την ποικιλία Cabernet Sauvignon, με πλούσια τα χαρακτηριστικά αρώματα της ποικιλίας αυτής, που του χαρίζουν ένα βαθυκόκκινο, πορφυρό χρώμα. Η πλούσια και γεμάτη γεύση του δίνει μία απολαυστική επίγευση με τόνους βανίλιας. Συνδυάζεται άριστα με κρεατικά στη σχάρα, καθώς και κάθε πιάτο με κόκκινες σάλτσες. 
 
Η Ελληνικά Κελλάρια Οίνων και ο Καλλιγάς με τα πολυαγαπημένα και εξαιρετικής ποιότητας κρασιά Μελισσόμαντρα, σας κρατούν συντροφιά και φροντίζουν να γεμίσουν με αρώματα, γεύση και χρώματα τα τραπέζια σας. 
 
 
                   ELLINIKA KELARIA INNER 4       MELISSOMANTRA INNER 2
 
 
 
×