Νέα

Η Ελληνικά Κελλάρια Οίνων και ο Λευκός και Μαύρος Κύκνος χορηγούν τα εγκαίνια της έκθεσης «Εσωστρέφεια», του Νίκου Λαγού
Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018 στις 20.00 Γκαλερί Ζουμπουλάκη, Πλ. Κολωνακίου 20. 

Εξαιρετικά κύλησε η χρονιά που μόλις πέρασε για τον Ενιαίο Οινοποιητικό Αγροτικό Συνεταιρισμό Σάμου, καθώς τα κρασιά του απέσπασαν πλήθος βραβείων. Ανταμείφθηκε, έτσι, η ακάματη προσπάθεια των οινοπαραγωγών του νησιού αλλά και των ανθρώπων του Συνεταιρισμού, που σκοπό έχουν να προσφέρουν στην Ελλάδα και το εξωτερικό υψηλής ποιότητας οίνους.

Το Alexandros Papandreou Cooking studio, υποδέχεται τον Χρήστο Βέργαδο, με αφορμή το καινούριο του βιβλίο, για ένα «λαχταριστό» σεμινάριο.
Ο αγαπημένος Pastry Chef, έρχεται για πρώτη φορά στο Alexandros Papandreou Cooking studio και το μετατρέπει με την βοήθεια του Αλέξανδρου, σε «Σχολείο Ζαχαροπλαστικής»!

Στο Alexandros Papandreou Cooking studio γνωρίζοντας  τις «μαγικές» ιδιότητες των ξηρών καρπών, αλλά και λατρεύοντας την γεύση που προσδίδουν σε κάθε λογής συνταγή, αλμυρή αλλά και γλυκιά, τους  χρησιμοποιούμε ανελλιπώς.
Με χαρά σας παρουσιάζουμε ένα από τα αγαπημένα και γνωστότερα ξηροκαρπάδικα, τα Αssos, που βρίσκονται στον Πειραιά και στο Χαλάνδρι.

Απο τις 21 Νοεμβρίου, τα LURPAK Μαγειρέματα, μαζί με τον Αλέξανδρο Παπανδρέου και τον Στέλιο Παρλιάρο, θα ετοιμάζουν υπέροχες τοπικές συνταγές στον Βόλο, μαζί με ανθρώπους που αγαπούν το καλό φαγητό και την αξεπέραστη γεύση του LURPAK!

Στις 14 Οκτωβρίου είχα την χαρά μαζί και με άλλους εθελοντές από το Μπορούμε να καταφέρουμε να φτιάξουμε 600 μερίδες σαλάτες που θα προσφερθούν στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ).

Lurpak soft Banner 357x286

oldelpaso v1

super Agrino300x250

Alexandros Papandreou © 2004-2018. All rights Reserved.