Νέα

Το Alexandros Papandreou Cooking studio, υποδέχεται τον Χρήστο Βέργαδο, με αφορμή το καινούριο του βιβλίο, για ένα «λαχταριστό» σεμινάριο.
Ο αγαπημένος Pastry Chef, έρχεται για πρώτη φορά στο Alexandros Papandreou Cooking studio και το μετατρέπει με την βοήθεια του Αλέξανδρου, σε «Σχολείο Ζαχαροπλαστικής»!

Στο Alexandros Papandreou Cooking studio γνωρίζοντας  τις «μαγικές» ιδιότητες των ξηρών καρπών, αλλά και λατρεύοντας την γεύση που προσδίδουν σε κάθε λογής συνταγή, αλμυρή αλλά και γλυκιά, τους  χρησιμοποιούμε ανελλιπώς.
Με χαρά σας παρουσιάζουμε ένα από τα αγαπημένα και γνωστότερα ξηροκαρπάδικα, τα Αssos, που βρίσκονται στον Πειραιά και στο Χαλάνδρι.

Απο τις 21 Νοεμβρίου, τα LURPAK Μαγειρέματα, μαζί με τον Αλέξανδρο Παπανδρέου και τον Στέλιο Παρλιάρο, θα ετοιμάζουν υπέροχες τοπικές συνταγές στον Βόλο, μαζί με ανθρώπους που αγαπούν το καλό φαγητό και την αξεπέραστη γεύση του LURPAK!

Στις 14 Οκτωβρίου είχα την χαρά μαζί και με άλλους εθελοντές από το Μπορούμε να καταφέρουμε να φτιάξουμε 600 μερίδες σαλάτες που θα προσφερθούν στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ).

Πάρε μέρος στην μεγάλη κλήρωση που διοργανώνει το Alexandros Papandreou Cooking studio και κέρδισε μια θέση στο σεμινάριο Street food - Old El Paso.  Για να συμμετέχεις στην κλήρωση, αρκεί να κάνεις εγγραφή στο newsletter μας.

Γιορτάζουμε με την Barilla την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών! και σας περιμένουμε όλους! 
Live συνταγές, διαγωνισμός και δώρα στο Hypermarket ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ (Λεωφόρος Κηφισίας 41 – 43) στο εμπορικό κέντρο «AVENUE»!
 

Ένας ακόμη ηγέτης κράτους, ο πρόεδρος της Γαλλικής  Δημοκρατίας Eμμανουέλ Μακρόν, γεύτηκε το ευχάριστα δροσερό και διακριτικά γλυκό κρασί του Ενιαίου Οινοποιητικού Αγροτικού Συνεταιρισμού της Σάμου, το πολυβραβευμένο «Samos Grand Cru» κατά το επίσημο δείπνο που παρατέθηκε την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017 στο Προεδρικό Μέγαρο προς τιμήν του...

Lurpak XMAS 2017 300x250

oldelpaso v1

super Agrino300x250

Alexandros Papandreou © 2004-2017. All rights Reserved.